Menu
https://www.beukenrodeonderwijs.nl/algemeen/samenwerking-met/timon
 
 


 

Timon

Vanaf 2010 is er sprake van een intensieve vorm van samenwerking tussen Beukenrode Onderwijs en de Stichting Timon voor Jeugdhulpverlening, locatie Odijk.

Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Zij werken professioneel samen aan een hoopvolle toekomst voor jongeren en hun gezin. Zodra er ruimte ontstaat voor onderwijs in het dagrooster van de jongere bij Timon levert Beukenrode Onderwijs onderwijs op maat. Concreet betekent dit dat er docenten van Beukenrode Onderwijs op de locatie van Timon in Odijk actief zijn. Wanneer de jongere ook het onderwijs ritme weer te pakken heeft kan er over gegaan worden tot het volgen van onderwijs aan Beukenrode Onderwijs te Doorn en/of onderwijs volgen aan de reguliere school voor voortgezet onderwijs van herkomst. Deze gefaseerde aanpak heeft ten doel om de jongere die (tijdelijk) behoefte heeft aan extra ondersteuning mbv de speciaal onderwijs expertise in staat te stellen om de middelbare school succesvol af te kunnen ronden.

Voor informatie over de Stichting Timon zie de website www.timon.nl

Sitemap | Design | CMSBeukenrode-Onderwijs / Beukenrodelaan 2C, 3941 ZP Doorn / T. 0343 - 413 883 / admin@beukenrodeonderwijs.nl